طبیب شو| انواع صیفیجات و مزاج اونها

صیفیجاتی که زرد رنگ هستن موادی به نام بتاکارون دارن که در بدن انسان تبدیل به ویتامین A میشه و برای دید چشم بسیار مفیده( در صورتی که بعد از اونها روغن زیتون خورده بشه. )
صیفیجاتی هم که رنگ سبز دارن موادی بنام کلروفیل و اسید فولیک دارن و برای خونسازی مفید هستن.
🍆بادمجون: گرم و خشک
مصلح:پختن با گوشت بره، روغن گاوی تازه، سرکه، زیره، گلپر، انار و دانه انار
🔹خربزه: گرم و تر
مصلح: آب انار ترش، سرکه
🥒خیار بوتهای: سرد و تر
مصلح: نمک، رازیانه، زنیان، مویز، عسل، زیره، پوست کندن
🔹خیار چنبر:گرم و تر
مصلح: مصطکی، انیسون
🔹طالبی: گرم و تر
مصلح: آب انار ترش، سرکه
🔹فلفل سبز: گرم و خشک
مصلح: صمغ عربی، صندل، گلاب
🔹اقسام کدو: سرد و تر
مصلح: آب عسل، میخک، زیره، نعناع، نمک، روغن زیتون، فلفل، خردل، آبغوره
🔹گرمک: گرم و تر
مصلح: آب انار ترش، سرکه
🍅گوجه فرنگی: سرد و تر
مصلح: روغن زیتون
🍉هندوانه : سرد و تر
مصلح: پوست هندوانه، عسل، گلنگبین
🍆بادمجان:
تقویت کنندهی معده، مسکن دردهای گرم، خوشبو کنندهی عرق و مدّر(ادرار آور) هستش. موجب انسداد مجاری کبد و طحال، درد پهلو و لگن و تولید سودا شده و مصرف زیاد اون باعث تیرگی پوست، درد چشم سوداوی و بواسیر و کولیت میشه. مصرف اون با روغنهای ملین، ملین طبع و با سرکه قابض هست. برای مصرف بادمجون باید اون رو پوست کنده و خرد کنید سپس روی اون نمک بپاشین و در یک کاسه آب بذارین تا آب اون سیاه بشه چند بار این کار رو تکرار کنین تا دیگه آب سیاه نشه و بعد از اون استفاده کنین.
خربزه:
✨مدر، ملین، شیرافزا، عرق آور، محرک اشتها و دافع سودا هستش، باعث تقویت نیروی جنسی میشه.
🥤آشامیدن جوشانده ۶ گرم پوست خشک اون، جهت دفع سنگ کلیه و مثانه مفید هست.
✨ماسک خربزه جهت شفافیت پوست و رفع لک صورت مفید هست.
❌مصرف زیاد اون در گرم مزاجان باعث التهاب ملتحمه میشه.
⚠️خربزه و هندوانه باید ما بین دو وعده غذایی مصرف بشن.خوردن اونها بلافاصله بعد از غذا، باعث فساد غذا در معده شده و ناشتا خوردن اون نیز مضر هستش.
هندوانه:
🍉مدر، تصفیه کنندهی خون، تسکین دهندهی صفرا و خون و تشنگی هست.
🥤آشامیدن اون با سکنجبین جهت یرقان و مواد صفراوی سوخته و سنگ کلیه مفید هست.
🍯مربای پوست اون با عسل و شکر جهت وسواس، درد سینه، ضعف معده و تقویت هاضمه مفید هست.
❌مصرف اون برای سرد مزاجان و کسانی که مشکل معده و طحال دارن مضر هست.
⚠️هندوانه به جهت لطافتی که داره به سرعت تبدیل به صفرا میشه لذا مصرف زیاد اون به صفراوی مزاجان توصیه نمیشه.
دیدگاهتان را بنویسید