طبیب شو| انواع ریشه ها و مزاج آن ها

💫ریشهها بهترین و بیشترین املاح و مواد معدنی رو دارن و بهترین و صحیحترین روش استفاده از اونها به صورت خام و یا بخارپز هستش.
🧅پیاز: گرم و خشک
مصلح: شستن اون با آب نمک، سرکه، آب انار، کاسنی
🍠انواع ترب:گرم و تر
مصلح: نمک، عسل، زیره خیسانده در سرکه
💫چغندر: گرم و خشک
مصلح:خردل، آبغوره، پختن با عدس، شربت بالنگ، سرکه
💫زردک: گرم و تر
مصلح: انیسون (نوعی گیاه دارویی) ، ادویه گرم
🧄سیر: گرم و خشک
مصلح: پختن در آب و نمک، روغن بادام، کره، گشنیز، سکنجبین، انار ترش
🥔سیب زمینی: سرد و تر
مصلح: دارچین، زنجبیل، آویشن شیرازی
💫سیب زمینی ترشی: گرم و تر
مصلح: دارچین، عسل، سکنجبین، سرکه و خردل، میخک
💫شقاقل: گرم و تر
مصلح: عسل
💫شلغم: گرم و تر
مصلح: فلفل، زیره، گلنگبین، سکنجبین، شکر سرخ، خردل، سرکه💫کلم قمری: گرم و خشک
مصلح: آویشن، پونه، انیسون، دارچین
💫موسیر: گرم و خشک
مصلح: پختن اون در آب و نمک،روغن بادام، کره، سکنجبین
🥕هویج: گرم و تر
مصلح: انیسون، ادویه گرم
«توضیحاتی در مورد ریشهها»
🍠ترب:بهترین نوع اون آبدار، نازک، تند، طویل و کم ریشه هست.
لطیف کننده و تحلیل برندهی ورم ها بوده و برای بواسیر، سل، سیاتیک، روماتیسم، سنگ مثانه و… مفید هست. تولید باد و آروغ در بدن کرده، در کسانی که معده مرطوب دارن مانع هضم غذا میشه. از امام حسین(ع) روایت هست که « برگ آن پراکنده کنندهی باد، مغز آن مدر ادرار و ریشهی آن از بین برندهی بلغم است.»
آشامیدن آب ترب پخته برای رفع سرفه مزمن و طولانی و دفع اخلاط غلیظ سینه و غرغره آب پخته اون با سکنجبین برای دیفتری مفید هست. خوردن ٨ مثقال (تقریبا ٣۵ گرم) آب شاخه و برگ ترب با سکنجبین برای خارج کردن سنگ مثانه نافع هست. ولی برای سر و دندان و چشم و گلو مضر هست.
دیدگاهتان را بنویسید